Emma

Min nya blogg dårå http://nordahlemma.blogg.se

du är allt jag nånsin velat ha


Everythings made to be broken

Godkväll. Har precis ätit middag med familjen. Skulle egentligen ut och möta elin en liten stund, men så blev det ikke. Så snart kommer älsklingen hit så ska vi kolla på nån skräckis som går på teve. Imorgon ska jag leka med norea. Jättelängesen jag träffade den ungen ju! Men ska upp och ta en dusch. Puss ♥


Ditt val

Du valde att förstöra. Jag kan förstöra lika mycket för dig ska du veta.

you don't know what you got til you missing it alot

Wehey, nu kom jag på vad jag ska göra! Först ska jag smyga ner till antons skafferi och baxa lite kakor och sen ska jag kolla på andra avenyn.


don't bring flowers after i'm dead

Gomorron. Jag sitter ensam hemma hos anton medan han är och klipper sig med far sin. Själv ska jag komma på ett sätt att fördriva tiden. Det var väl det jag hade att säga er.



Haha jag fattar inte att du orkar

zöndag

Hallå mina vänner! Max o elin har just kommit hit. Max sitter och blir sur för att fisken inte äter och elin gör nåt annat. Vi ska snart iväg till donken, vi väntar bara på att anton ska komma. Men nu ska vi kolla bilder.


"det är dags för lördagskrök"

Gomorron folket. Gårdagskvällen blev väldigt lyckad! Vi var på lilla essingen med massa folk och partajade. Aja, efter en massa skratt, sex-snack och regn så sov beben hos mig. Idag har vi degat framför bernard&bianca. Ikväll ska jag, elin, max o anton till pizzahouse o käka. Sen hyra film och mysa hos mig. Men ska börja göra mig i ordning nu. Pussen/E

Från igår
















hörde jag skål?

Har varit i liljeholmens köpcentrum med cissi o elin. Det var jättebra där, lite mycket folk bara. Fick iallafall med mig två tröjor och en paljettkjol hem. Kan visa dom på bild senare. Snart kommer elin o cissi hit och fixar sig innan vi ska vidare. Ha en bra kvell!



/Emma


lördag

Tjuz. Min bebo är hemma hos mig och leker med min fisk och jag håller på att fixa mig. Ska snart till liljeholmen med elin o cissi och shoppa lajte. Men ska gå och pussa på min pojkvän nu.

Pussan/E



lips of an angel

Halo man. Sitter med bebisen min och tittar på min nya gulfisk som jag fick idag. Den är assöt och jetteliten! Cleo heter den. Tidigare så var jag, elin o ampi på pizzahouse och åt. Älskar dom tjejerna! Sen åkte vi hit och så kom anton med fisken och så fixade vi med den. Sen gick jag, anton o elin till willys och handlade godis. Men nu ska vi kolla vem som åkte ur idol.

Ha en trevlig kväll/E


fredagsmys

Hallå hallå. Sitter i skolan och chillar galet med brunnis och ylva. Cozy! Efter skulan kommer elin o ampibajs hem till mig och sen blir det pizzahouse. Sen vet jag inte riktigt vad det blir, vet bara att bebisen ska sova hos mig och att vi ska handla godis på willys eftersom det är fett billigt nu. 3,90/hg vaffan!!

Över och ut/E



fredag

Godmorgon! Fick ett sms av min lilla cissi imorse om att hon var sugen på att komma hit, så det fick hon :) Nu håller på att fixa mig medan cissi ligger och snackar i sängen. Ska snart bege mig mot skolan och cissi ska hem. Slutar vid fem och sen ska jag möta upp ampi o elin och käka pizzahouse. Myms! Sen ska anton sussa här. Men det var väl allt. Pusselipuss/E


no air

Hej. Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Senare kommer anton hit. Men nu ska jag sova för jag har ont i huvet och i halsen. Hejdå.


IG

Hej alla fans. Jag kom till skolan till slut imorse och fick mina goda pannkakor. Nu har jag datakunskap, vilket är skittråkigt. Sen har vi matte, ännu värre. Fick också precis reda på att jag fick IG på mitt matteprov. Tack martin, tack! Jag tyckte fan att jag var bra ju... sadface. Aja, ska slå på honom sen.

Herrrrå/E


mysig torsdagsmorgon

Fyfan vad jag hatar klockan! Att jag aldrig kommer lära mig den. Ska vara vid skolan halv11. Men vilken buss tar jag? Jo, 8 över 9 så att jag är framme halv10. Kommer på det efter halva bussresan så får gå av och ta bussen hem. Men nej, den går inte förns om 20 minuter så jag får hem. Kul morgon. verkligen. Speciellt när man inte har ätit nån frukost innan. Den här morgonen kan ju bara gå och hänga sig nånstans.

Slut/E

onsdag

Hej blöggen. Var och simmade på eriksdalsbadet idag, var inte lika hemskt som jag trodde. Fick ju trots allt leka i vattenruschbanorna(stavning?) Vi fick också dyka ner tre meter och dra upp en docka som var så jävla tung!! Efter skolan åkte jag till tandläkaren och jag hade jettefina tänder. Fick dessutom ett sudd med en kossa på. Men nu ska jag suzza, ska åka tidigare till skolan imorn och äta pannkakor.

G-natt to ya'll!


En hink full med massor av kärlek till daj!

together we cry

Godermorron. Börjar nio idag för jag ska ha simning............ usch! Funderade på att skita i det, men då måste det ändå göras senare. Efter skolan ska jag vandra runt själv tills mamma o bror min möter mig eftersom vi ska till tandläkaren. Ser ut som en toppendag(y)



Emma


du var min ängel från det blå

Shulullul. Dagen var fett seg, ville inget annat än att ligga kvar i sängen med älskling imorse. Men nej, iväg till skolan vid 9 för att möta ylva och ha matteprov. Det gick väl sådär. Högre än IG är tveksamt. Sen gick vi och mötte upp johanna för en pizza, som var välförtjänad efter ett matteprov. Sen flöt dagen bara på. Efter skulan mötte jag upp ampilayno och åkte o sola i högdalen. Sen kom bebo hit en liten stund bara för han börjar bli sjuk stackarn :( Sen kom elin o max förbi en liten stund också och samtalade med mig. Och fyfan vilket långt inlägg det blev nu. Men ska plugga, herrrÅ/E


let the rain fall

Hallå bloggen! Har precis  ätit efterrätt med familjen och anton. Till middag blev det som beställt kött, kroketter och bea. Myms! Skolan var också bra, fick ju till och med ett äpple av andrea. Min älskling kom hit vid halv7 och hade skrivit ett kort där det stog att vi skulle på new moon när den kommer och att jag ska få en guldfisk nu i veckan. GUuuuullle!! Men nu ska vi gå och mysa framför chuck and larry.

Pussar på er <3/E


honey why you calling me so late?

Sitter i skolan och har medieproduktion. Och som vanligt har jag glömt att melja mina intervjuer till skolan och dom ska vara klara på onsdag. Fuck offf...! Fick iallafall en present av andrea idag, ett äpple! Beror troligen på att jag alltid äter upp hennes. Men tack till henne ändå :)

HErråååå/E


you're the voice i hear inside my head

Det går fett segt. Gick upp vid 8 och min buss går inte förns 12. Men varför klaga? Får ju läsa alla söta inlägg på fejjan. Men ska upp och ta mig nåt gott att äta. Puss på er ♥


dagens


191009

Godmorgon. Imrose kom mamma, pappa o lillebror sjungande med frukost på sängen. Kladdkaka fick jag också mymsa i mig. Ikväll ska vi äta god mat och så kommer bebisen hit och äter o sover här. Men ska börja göra mig i ordning. Grattis till mig dåra heh.


i can't take my mind off you

Godkväller. Pojken min har precis lämnat mig ensam med mina matteböcker. Fast mycket hjälp har jag fått iallafall :) Men jag ville bara berätta det, för nu ska jag gå och lägga mig och sen vakna upp och vara...16. Fett fräckt! Har ju liksom aldrig provat förut. Men godnatt på er!


Du är mitt allt, du är hela min värld ♥

söndag

Tjena folket. Kom hem från anton för ett tag sen och nu kollar jag på gamla bilder med mormor o farmor. Har legat framför greveholm hela dan hos bebisen. Han kanske kommer hit lite senare och hjälper mig med matte eftersom jag har prov på tisdag och jag orkar inte plugga på min födelsedag inte. Men nu ska jag upp och ta mig ett äpple.

Gårdagen


Släktkalajs





/E


lördag

Tjenare. Kom precis hem ifrån Max, har varit där med elin o anton och kollat på i taket lyser stjärnorna och ätit chips. Myspys! Elin fick mig också att älska fisk-spelet på facebook. Idag har jag haft släktkalas hela dan eftersom jag fyller år på måndag. Fick pengar, presentkort, armband, en kamera och.. det var nog allt. Bebisen min var också där och sjöng för mig tillsammans med hela släkten. Så söt så! Men nu ska jag och bebo ner och kolla på greveholm och äta ben&jerrys.

Hare aaasbra, för det ska jag. Godnatt/E


ynderbar


emma

Dagens humör: Trött men glad
Dagens borde: Gå upp och sociala mig
Dagens frisyr: Bulle
Dagens klädsel: Leggnings, tunika
Dagens planer: Mysa med pojken
Dagens materiella vill ha: Höstlov!
Dagens längtan: Mah birthday
Dagens tråkigaste: Att kvällens planer ändrades
Dagens personer: J A J Y
Dagens roligaste: "Snälla, snälla"
Dagens låt: Joshua Radin - Winter



kul lista

En bild på dig




En bild på en fin vän

 

 
En bild på dig och din bästa vän




En bild du gillar




En bild som påminner om sommarn




En bild som påminner om vintern




En bild från gamla tider




En bild du garvar åt när du ser




En bild som väcker känslor




En bild ifrån en rolig kväll




En bild från din senaste skolavslutning




En bild du glömt att du hade




En bild du alltid kommer att spara


time of your life

Godeftermiddag. Skoldagen gick rätt fort idag faktiskt även fast fredagar brukar vara segast. Aja, efter skolan gick vi allafall till donken och snacka problem. Älskart! Sen åkte jag hem och mötte lollo i gullmars så vi åkte bussen tillsammans. Blev ingen flempan. Ikväll blir det nog fredagsmys med min grabb o middag med farmor.

Har't bra/E


ge mig

En sån här står högst upp på önskelistan tills på måndag när jag fyller år.


Aaw.. lilla cleo

thank god it's friday

Godmorron. Fyfa-an vilket b-solarium vi var på igår. Det var fett varmt och ofräscht, fläkten var varmluft plus att mitt solarim hade damp. Det sattes på och stängdes av hela tiden och blinkade. Först såg det ut som om man inte fått färg alls, men efter en dusch lös hela ansiktet rött och sved som fan. Nu har jag iallafall lyckats sminka över det. Efter skolan ska jag träffa lollo o fixa lite saker och sen får vi se hur kvällen blir. Jaja, ska börja plugga nu. HErrå!

/E


Dagens

jag saknar det som en gång var

Sitter framför datan och käkar flingor. Ska strax iväg till skanstull och sola med ampi o lollo. Behövs verkligen kan jag ju tala om. Sen kommer älsklingen hit och hjälper mig med matte o så ska jag intervjua honom till ett skolarbete. Men ska gå och hoppa på min mobil för den kan itne sluta pipa!

Hejdå/E


do you really feel the way the way i feel

Godmorgon. Ajm in school och har datakunskap. Håller på att göra om massa worddokument. Inte speciellt kul. Men jag slutar vid kvart i ett, så denajs. Sen ska jag åka och sola med lollo. Kanske i skanstull, men det blir rätt svårt eftersom ingen utav oss hittar. Så det blir nog vanliga hedliga och dyra fruängen. Men ska fortsätta jobba.

Pö/E


.

ta bort min mensvärk. tack.

onsdag

Cha chaa. Har medieproduktion i skulan. Efter den här lektionen så ska vi alla tjejer hem till mig och käka. Efter det ska vi åka enskede rackethall och ha jumpa där. Så det blir najs eftersom jag har nära hem sen. Har även idag glömt att mejla till skolan så... inget arbete för mig.

Goodbaj/E



ps. ville bara lägga några ord till dig andrea eftersom du mår så dåligt just nu. men du ska veta att jag tycker om dig även fast du har mens och har glömt dina tamponger hemma. Och eftersom jag just nu får en ond jävla magattack så kan vi lida tillsammans. d.s


tisdag

Godkväll. Skoldagen var skitseg idag. Och på samhällskunskapen skulle vi sitta i utskott och diskutera viktiga frågor. Fick snacka om att "man får bara kasta snöboll om man är med i en snöbollsklubb". Alltså väldigt viktiga punkter. Efter skolan åkte jag till stan och kollade med elin o ampi. Hittade inget, så vi åkte hem och jag gick och la mig. Nu är jag hos pojken min och myser. Allt från mig. Pussan/E


i was born to tell you i love you


så länge våra hjärtan klarar av att slå

Har varit i gamla stan och fikat med becci. Det var mysigt att sitta och schnacka lite. Ska skriva lite på min intervju nu och lite senare kommer bebisen hit som vanligt. Ja, ska väl sätta igång nu.

/E


pannkakor med sylt på

HAllu. Kom precis hem från skolan och ska ta mig något att äta. Jag vet förresten att mina tidigare inlägg var skitcoola så, ja.. Men ska klappa lite på mami som ligger hemma och är sjuk. Pussen /E

idag dårå








Fuck you

Ylva är en idiotisk mini-gris som inte går att lita på. Hon baxar andras mobiler, hon ljuger och är bara allmänt dum i huvet. Så om ni ser en blond, kort och lite smått annorlunda brud så hälsa inte. Tro mig, ni kommer ångra er.


Slash kill på henne!!!!

11:45

weeeehey nu slutar jag lalallallal


boy you gotta show me that you really want me

Jag kom på att jag har allting hemma och har inte skickat det till skolan... dumma jag. Så ska plugga med det när jag har kommit hem. Vid fyra ska jag fika med becca i gamla stan och byta tillbaka lite grejer. (ja, jag vet ampi o oliwer. vuxenpoäng till mig) Sen efter middan kommer min pälskling till mig. Och nu har jag inget mer roligt att berätta.

Pö/E


måndag

Tjena bröder. Anton kom till mig vid 8 igårkväll och kollade på ensam mamma söker och wallander-filmen på fyran och drack saft. Mys! Försökte installera sims 2 på min data eftersom jag älskar det spelet. Men nej, det ville inte funka så jag blev jätteledsen... Så ett stort fett sadface på det. Men nu ska jag skriva på min intervju.

Pusselipuss


söndag

Hallåhallåhallå. Har inte skrivit nåt sen i fredags. Men anton kom hit på kvällen och vi kollade på idol och sen på wallander och frossade chips. På lördan efter att vi alla hade varit hos oliwer och kollat på film så åkte jag o bebo hem till honom och myste. Kollade på män som hatar kvinnor, har inte sett den innan. Jeffligt bra var den. Så idag har vi bara legat och degat. Under resten av kvällen har jag inga planer på att göra nånting alls. Rånajs!

Men have a nice one
/E


lista

1.När var du full senast? I Fredags
2.Vem hade du senast sex med? Hehe bebo
3.När mår du som bäst? Med mina vänner o pojke
4.Vilken pryl klarar du dig inte utan? Mobil
5.När bajsade du senast? Topphemligt
6.Vad står det i ditt senast skickade sms? "Hihi okej :) <3"
7.Vem ringde du senast? Bebis
8.Vem ringde dig senast? Bebis
9.Är du kär i någon för tillfället? Jaa-a :)
10.Senaste konserten du ar på? Aldrig varit på nån
11.Favoriträtt? Pannkakor, lätt!
12.Snyggaste hårfärgen? Hm cendre
13.Solresa eller vinterresa? Sol
14.Testat trekant någon gång? Nepp
15.När testade du dig senast för könssjukdomar? Nevva
16.Vad heter din första kärlek? Haha Robin Kasterman 
17.Vad var det senaste du köpte? Byllar
18.Favoritserie? Deppan, greys, vänner
19.Senaste film du såg på bio? Beck
20.Vad gör du helst en lördagskväll? Partay
21.Mys eller sex? Båda
22.Morgonmänniska eller nattmänniska? Nattmänniska
23.Har du några tatueringar eller ska du tatuera dig? Nee, vill ha
24.När vart du av med oskulden? Typ ett år sen
25.Vad hette han/hon? Anton


fuck off

Kom hem från vårdcentralen för ett tag sen. Det var inget speciellt, svullnaden ska gå över om några dar. Fick ta ett blodprov i fingret och fyfa-an vad ont det gjorde. Pain!! Ska iallafall ligga hemma resten av kvälllen. Mamma o pappa är och handlar tacos och godis till mig satt så hemskt kommer jag inte ha det. Sen så kommer bebisen hit lite senare och sover här.



/E


fredag

Nej, fyffan nu måste jag gå och ta lite glass och trösta mig själv. Ska nog sätta på nån bra film också och möjsa lite.


i'll be there for you

Hejsan. Ligger fortfarande hemma och gör samma sak. Börjar bli rätt trött på det här nu plus att jag inte kan gå ut ikväll heller. Så jag ska ligga hemma med familjen och kolla på idol hela kvällen. Jettekuwl(y) Ska till doktorn vid 3 och kolla min svullna nacke och hoppas på att få nån medicin eller nåt så att skiten försvinner. Men ska sätta på säsong 3 nu. Pö/E


du är min ängel från det blå



Jag älskar Anton Kutscher

jag är kär i det vi har

Den här dagen är skitseg och om jag inte blir bra tills imorgon så dödar jag någon. Nej, nu ska jag plugga lite medieproduktion och lägga nåt varmt på min nacke. Löve/E


torsdag

Godmorgon. Ligger även idag hemma i min sköna soffa med samma kläder och glor på vänner. Nu är det bara halsen som gör ont, fast min nacke och lite neråt har svullnat upp och gör skitont :( Har nästan inte kunnat sova inatt eftersom det inte kan sluta göra ont. Så stackars jag ska ta mig lite kräm och kolla vidare på teve.



/E

anton är en tråkmåns

TjaBA! Inget nytt har hänt här. Ligger fortfarande i samma soffa med samma äckliga kläder och glor på teve. Ska troligen inte till skolan imorgon heller så att jag blir helt frisk. Har iallafall ingen feber längre, har bara ont i kroppen och halsen. Men ska väl tvinga nån att koka en kopp te till mig.


onsdag

Ligger fortfarande hemma och är sjuk. Mina leder dödar mig och mamma tror att det kan vara köttelfeber... kul. Fast kan ju inte klaga på att ligga hemma och kolla på vänner. Men nej, ska dra upp min onda kropp ur soffan och hämta lite glass. Puss på er/E


sjukling

Skrev inget igårkväll eftersom jag gick och la mig direkt efter hollywoodfruar. Nu ligger jag hemma och är sjuk. Har skitont i lederna och halsen... hello grisinfluensa. Ligger i alla fall framför she's the man och dricker te. Ska plugga lite med medieproduktionen sen så jag slipper plugga med det imorgon ifall jag går till skolan då. Får se om jag skriver senare. Puss/E


there's nothing i could ever do to make u see what u mean to me


i'm in love with a fairytale

Hej igen. Det här var fett jobbigt och jag är skitsur för att jag missade att det var kanelbullensdag igår........ Så jag har bestämt mig för att jag ska köpa hem fyra stora kanelbullar till familjen och ha en egen kanelbulle-dag. Ja, jag vet vad ni tänker. "Gulliga emma!! Så söt mot sin familj och grejer!" Ja, jag vet. Jag är urgullig. Nej, ska återgå till att göra ingenting.



/E

don't worry be happy

Har medieproduktion och ska jobba med att försöka hitta en bra artikel. Sen ska vi intervjuva någon om nånting vi tycker är intressant. Fett lame... Men jag har ju tre timmar på mig, så det är bara att fortsätta leta.



/E

all around the world

Min bebis kom hit vid nio och vi kollade som vanligt på tusenbröder eftersom anton blivit helt inne i den serien. Sen åkte han hem vid halv11. Börjar kvart i ett imorn, så jälla skönt med sovmorgon. Och guuud vad (o)kul det ska bli att lyssna på ylvas o andreas snack om bajen-matchen. Men ska börja dra mig mot sängen nu. G-natt alla snygga och johanna <3



pö/e


min pojkvän styr mitt liv

Tjäänah. Var på donken med brudarna för ett tag sen. Möjs! Resten av kvällen ska jag bara ligga hemma framför teven och så kanske min bebo kommer förbi. Jag har blivit fett dålig på att uppdatera, antons fel.... närå, men datan är liksom inte nummer ett när han är här 8) Men ändring på det dårå.

Men ska dra mig mot duschen nu så vi hörs la senare. Puss på jumsken <3/E


just let it be baby

Hemma från match, förlorade mot aik med 2-0 riktigt surt.. Nu är man skadad också. Kul verkligen... :((( Ska iväg till donken tillsammans med Emma och Elin. Sen hem och sova och plugga.. Matte och Idrottsprov i veckan. usch! Nu kommer elin, måste rusa. Kysss


tjock och urgullig!


That person i dont love anymore

Sitter och nördar mig framför datan. Drog till dennis och sen hem igen. mys. Nu ska jag upp till Mathilda och Tove och kolla på Bilar. veryy funny. Sen slutar kvällen efter det. kanske skriver ett inlägg. Annars önska mig lycka till imorgon. / L

i got wrong

Tjenis. Gårdagen var rulig och avslutades med att ta hem en ganska... dragen anton. Menmen det gick bra och sen minns jag inte mer av den kvällen. Idag har jag o min snuffis bara legat framför tusenbröder och ätit. Nu ska jag alldeles strax gå till bussen, ska gå på bio med ampi, oliwer, elin, max o anton. Mysigt värre!

Pusspuss/E


I swear to you


I swear that i love u

Sitter i min dunjacka framför datan. Har varit och handlat med mam and dad. Funny! Nu ska jag lägga mig i sängen tillsammans med dunjackan . För nu ska jag sova. Godnatt <3


Take me baaaaaack


do it again

Tjenamors. Sitter hemma och håller på att pyssla för fullt. Men med vad säger jag inte... buws. Snart kommer lollo hit och hjälper mig och sen ska vi fixa oss tillsammans innan vi firar elin. Men nu ska jag duscha. Ha en bra kväller <3/E

 

E

Godmorgon pojkar och flickor. Har datakunskap och ska skriva om nätverksgrejer. Så jÄvla tråkigt. Fattar ingenting. Vill bara att alla lärare är sjuka och vi får gå hem. Gå hem och sussa lite. Längtar som fan tills ikväll gör jag också!!11!

Okej, men ska smyga bort till ylva och kittla henne under fötterna.

elin stadig



Världens underbaraste tjej fyller år idag.
Hoppas du får en skitbra födelsedag bejb.
Jag älskar dig! /E


en sekund blir till år

Hallu. Efter skolan så mötte jag som sagt upp snuffis i gullmarsplan o snackade lite. Sen åkte jag hem och träffade lollo och busade lite...HEheh. Sen åkte jag hem till mormor och firade henne. Lite smått mysigt sådär. Imorgon kommer lollo hit igen och fixar sig inför kvellen. Imorgon fyller lilla elin år, så denajs! Men ska nog sussa nu. G-natt <3/E


<3

Orden du säger tårar ramlar när jag hör dom,
du är samma ängel och vacker i mina ögon.
Har du tänkt som jag att livet är som vackrast
när vi inte bråkar och vi är tillsammans?
Din kyss får hela tiden och stanna.
Och jag älskar dig, älskar oss två.
Jag är kär i det vi har, du är min ängel från det blå.
Du är min ängel från det blå.


- Jag älskar dig Anton Kutscher

no boy can make me feel like you

Hehe är redan uttråkad. Plus att det visade sig att uppgiften vi jobbar med inte ska vara inlämnad förns vid jul, så vem pallar? Efter skolan ska jag först möta upp min bebe i gullmars och fixa lite saker o sen ska jag hem och leka med lollo. Ikväll ska jag hem till min mormor på middag eftersom hon fyller år. Så grattis till henne! Hoppas att det inte blir nåt äckligt och inte för mycket folk... sånt orkas inte. Aja, ska sluta tråka ut er. TJarrÅ/E


011009

Tjena mina kuzzZziner!! Sitter i skolan och har datakunskap. Ska göra nån uppgift om PUL-lagen vad det nu är. Men jag är så äckligt trött och mitt huvud skriker efter alvedon så det gör ju inte direkt dagen roligare. Efter det här har vi samhällskunskap och sen slutar vi vid kvart i ett. Men nu ska min lärare ha nån liten föreläsning. Så love to ya'll



/E

all i wanna do is belive

Godmorron. Igår var jag, johanna o johanna på jensen-insparken. Mjaa.. kan ju säga att 120 spänn var rätt ovärt för det där. MEnmen det var ruligt att kolla på alla fula människor :) Kom hem vid kvart över ett så åt jag lite efterlängtade mjölk o flingor och sen somnade jag bums. Ska leka med lollo idag efter skolan. Köwl! MEn ska iväg till skolan snart så ha en bra dag ♥


RSS 2.0